Összetevők
Növényi zsírok (pálma, shea, sal), Só, Fűszerpaprika (17%), Ízfokozók (nátrium-glutamát, dinátrium-guanilát, dinátrium-inozinát), Vöröshagymapor (8,1%), Cukor, Főtt-szárított TŐKEHAL (5,9%), Aromák (HALLAL), Színezék (ammóniás karamell), Cayenne-bors, ZELLERMAG
Allergia: A termék puhatestűeket és rákféléket tartalmazhat.
Elkészítés és felhasználás
Sokan, sokféleképpen készítik a halászlevet. Jó tudni azonban, hogy a halcsontokból, halfejből, egyéb nyesedékekből készített tartalmas alaplé sok mindenhez felhasználható, legyen az egy ízletes halpaprikás, vagy a Dorozsmai molnárponty tejfölös gombás mártása.
Felhasználási javaslat:
Két kockát tegyünk 400 ml forrásban lévő vízbe és oldódásig keverjük.
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tárolandó! Minőségét megőrzi a csomagolás oldalán látható hónap végéig (hó/év).
|