Összetevők
Só, Növényi zsírok (pálmazsír, shea vaj, sal vaj), Ízfokozók (nátrium-glutamát, dinátrium-guanilát, dinátrium-inozinát), Burgonyakeményítő, Cukor, Vöröshagymapor, Tyúkzsír 2% (tyúkzsír, antioxidáns (rozmaringkivonatok)), Fűszerek (kurkuma, ZELLERMAG), Sárgarépa 1%, Élesztőkivonat, Petrezselyem 0,4%, Aromák, Tyúkhúslé kivonat 0,1%, Karamell szirup, Maltodextrin
Elkészítés és felhasználás
Tyúkhúsleves főzésénél igyekezzünk jól megválasztani a zsíros, a csontos és a húsos részek arányát. A farhát kiváló alapanyag levesfőzéshez. A csontokból és a zsírosabb részekből jellemző ízanyagok szabadulnak fel a főzés során, amitől gazdagabb lesz a levesünk.
Elkészítési javaslat:
Egy kockát tegyen 500 ml forrásban lévő vízbe és oldódásig keverje.
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tárolandó! Minőségét megőrzi a csomagolás oldalán látható hónap végéig (hó/év).
|