Összetevők
Só, Ízfokozók (nátrium-glutamát, dinátrium-guanilát, dinátrium-inozinát), Pálmazsír, Burgonyakeményítő, Aromák, Teljes mértékben hidrogénezett pálmazsír, Főtt-szárított marhahúspor (2%), Fűszerek (ZELLERMAG, szerecsendió, kurkuma), Sárgarépa, Petrezselyem (0,3%), Étkezési sav (borkősav).
Elkészítés és felhasználás
A tükrös hús-/csontleveseket ne főzzük fedő alatt. A célunk a kivonatolás, ha megakadályozzuk a fedővel a párolgást, a levesünk nem lesz kellően tartalmas. A csontokat, húst érdemes lassú tűzön, gyöngyöző forrással, akár órákig is főzni, míg a zöldségeket javasolt utolsó órában hozzáadni.
Felhasználási javaslat:
Egy kockát tegyünk 500 ml forrásban lévő vízbe és oldódásig keverjük.
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tárolandó! Minőségét megőrzi a csomagolás oldalán látható hónap végéig (hó/év).
|