Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
52 Ft
Az akció időtartama:
2023. 03. 29. - 2023. 04. 30.
Menny.:DB

.Klasszikus Pudingpor 40g Csokoladés

Ár:
52 Ft
Az akció időtartama:
2023. 03. 29. - 2023. 04. 30.
Menny.:DB
Átlagos értékelés: Nem értékelt

A Klasszikus Csokoládés Pudingpor egy finom és könnyen elkészíthető édesség, amelyet sokan szeretnek. Az 40g-os csomagban található por arányaiban tökéletes mennyiségű és minőségű összetevőket tartalmaz egy adag krémes csokoládés puding elkészítéséhez, amely kellemes édesség lehet az ebéd vagy vacsora után, vagy akár desszertként is fogyasztható.

Az elkészítése egyszerű: csak fel kell forralni a tejben vagy vízben, majd hozzá kell adni a porkeveréket, és addig kell főzni, amíg sűrű és krémes állagú nem lesz. A puding ízletes csokoládés ízű, és kellemes, sima textúrájú, amelynek elkészítése csak néhány percet vesz igénybe.

A Klasszikus Csokoládés Pudingpor egy kiváló választás azok számára, akik szeretik a csokoládés édességeket. 

Elérhetőség: Raktáron
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
Mennyiségi kedvezmény
4 DB felett
53 Ft / DB
Egységár: 1.300,00 Ft/kg
Ingyenes szállítás 30.000 Ft feletti rendelés esetén

Leírás

Összetevők: Kukoricakeményítő, Zsírszegény kakaópor, Aromák, Étkezési só.

Allergia: Búzalisztet is felhasználó üzemben készült.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!

Receptek: Pudingkészítés (4 személyre)

Hozzávalók:
1 tasak pudingpor
5 dl tej
3 - 5 evőkanál cukor

Elkészítés:
Kevés hideg tejjel a pudingport és az ízlés szerint adagolt cukrot simára keverjük, majd a maradék hideg tejet hozzáöntve, folyamatos keverés közben felforraljuk. Az így elkészített pudingot hideg vízzel kiöblített poharakba vagy tálkákba öntjük. Miután kihűlt tejszínhabbal, gyümölccsel, csokoládé reszelékkel tálaljuk.

Krémkészítés (4 személyre):
Hozzávalók:
1 tasak pudingpor
6 dl tej
3 - 5 evőkanál cukor
1 db tojás

Elkészítés:
A pudingport, cukrot és a tojássárgáját kevés hideg tejjel csomómentesre keverjük. A maradék tejet felforraljuk és a tűzről levéve, a keveréket hozzáöntjük, majd állandó keverés mellett ismét felforraljuk. A felvert tojásfehérjét a forró krémhez keverjük. A poharakba töltött krémet lehűtve, díszítve tálaljuk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!