Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
ÜDVÖZLÜNK DISZKONTÁRUHÁZUNKBAN! MÁR TÖBB MINT 600.000 RENDELÉST TELJESÍTETTÜNK! RENDELJ TE IS!
Kategóriák / Termékek
Horváth Rozi Gyorspác Mustáros 30g
206 Ft
Menny.:db

Horváth Rozi Gyorspác Mustáros 30g

206 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Összetevők

Mustárpehely (35,7%), Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), Fokhagyma, Kömény, Bors, Chili, Kakukkfű, Kukoricakeményítő, Majoranna, Savanyúságot szabályzó anyag nátrium-citrát, Ízfokozó nátrium-glutamát, Fehérjebontó enzim: papain.

Allergia: A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.

Jellemzők: 1 kg húshoz. 20-25 perc alatt omlós, ízletes hús.

Tárolás: Száraz, fénytől védett helyen tartandó!

Receptek: Mustáros grillezett tarja héjában sült burgonyával

Hozzávalók: 1 kg sertéstarja, 1 csomag Horváth Rozi Mustáros gyorspác, 8 közepes burgonya, 1 nagy pohár tejföl, 20 dkg reszelt füstölt sajt

Elkészítés: A megtisztított, lehártyázott tarját ujjnyi vastag szeletekre vágjuk fel, kissé klopfoljuk meg. A húsokat szórjuk meg Horváth Rozi Mustáros gyorspáccal, hagyjuk 15-20 percig állni, majd kevés olajjal kenjük meg.

A burgonyákat alaposan tisztítsuk meg és csomagoljuk alufóliába, majd helyezzük őket a parázsba. Grillrácson a húsokat süssük készre. A megsült burgonyákat vágjuk fel és még forrón tegyünk rá tejfölt és sajtot, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

Tipp: A burgonyák mellé süssünk egy kis fej fokhagymát a parázsban, tökéletes kiegészítője a tarjának.

Elérhetőség: Elfogyott, nincs készleten
Egységár: 6.866,67 Ft/kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.