Összetevők
Fokhagymapor, Feketebors, Vöröshagyma granulátum, Szegfűbors, Koriander, Kálium-nitrát (E252), Borókabogyó, Babérlevél, Egyéb fűszerek.
Allergia: Allergén: a termék nyomokban szóját, glutént és mustármagot tartalmazhat.
Elkészítés és felhasználás
Sertés-, vagy pulyka-, csontos, vagy csont nélküli húshoz.
Felhasználási javaslat:
1. A tasak tartalmát (nem jódozott) 1,6 kg konyhasó hozzáadásával 12 liter vízzel felforraljuk.
2. Fedő alatt lehűtjük.
3. A kihűlt levet a sertés-, vagy pulyka-, csontos-, vagy csont nélküli húsra öntjük, hogy teljesen elfedje.
4. Állandó forgatás mellett 14-20 napig, kb. 5°C-os helyen tároljuk.
5. Majd lecsurgatjuk, füstöljük.
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tárolandó! Minőségét megőrzi (nap, hó/év) a tasak hátoldalán található időpontig.
|