Összetevők: Kukoricakeményítő, 21% fehércsokoládé reszelék (cukor, kakaóvaj, zsíros TEJPOR, emulgeálószer (lecitinek), vaníliabab-őrlemény), Étkezési só, Aroma.
Allergia: Tartalmazhat: GLUTÉN, TOJÁS, DIÓFÉLÉK.
Elkészítés és felhasználás
Hozzávalók:
Dr. Oetker fehércsokoládés pudingpor, 500 ml tej és 3-4 csapott evőkanál cukor.
(4 adag elkészítéséhez elegendő)
1. Kevés tejjel a pudingport és az ízlés szerint adagolt cukrot simára keverjük.
2. A maradék tejet felforraljuk, levesszük a tűzről és hozzáöntjük a csomómentesen elkevert pudingport.
3. Folyamatos keverés közben, alacsonyabb hőfokon, forrástól számítva még legalább 1 percig főzzük, amíg teljesen besűrűsödik. A pudingot hideg vízzel kiöblített formákba vagy tálkákba öntjük, kihűlés után tetszés szerint díszítve tálaljuk.
Receptjavaslat: Egy teflon serpenyőben zsiradék nélkül pirítsunk aranybarnára apróra tört mandulát. A pudingot készítsük el a receptleírás alapján, majd keverjük a mandulát a félig kihűlt pudinghoz.
Tárolás: Minőségét megőrzi a tasakon jelzett hónap végéig. Száraz, hűvös helyen tartandó!
|