Összetevők: Kukoricakeményítő, Zsírszegény kakaópor, 3% csokoládépor (cukor, kakaómassza, zsírszegény kakaópor, természetes aroma), Étkezési só, Természetes vanília aroma.
Allergia: Tartalmazhat: TEJ, DIÓFÉLÉK.
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!
Receptek
Hozzávalók: Dr. Oetker csokoládés pudingpor, 500 ml tej és 3-5 evőkanál cukor (4 adag elkészítéséhez elegendő) 1. Kevés tejjel a pudingport és az ízlés szerint adagolt cukrot simára keverjük. 2. A maradék tejet felforraljuk, levesszük a tűzről és hozzáöntjük a csomómentesen elkevert pudingport. 3. Folytonos keverés közben az egészet legalább 1 percig forraljuk. A pudingot hideg vízzel kiöblített formákba vagy tálkákba öntjük, kihűlés után tetszés szerint díszítve tálaljuk. Receptjavaslat: A pudingot a receptleírás szerint, de 2 dl tejszínnel és 2 dl tejjel készítsük el, majd fedjük le fóliával, hogy ne bőrösödjön.
(30) 637 7582
info.elelmiszerrendeles@gmail.com
Gyöngyös, Kenyérgyár u. 5.