Összetevők: 44% cukor, 37% MANDULA, Ivóvíz, Nedvesítőszer (szorbit szirup), Invertcukor szirup, Glükózszirup, Etanol.
Allergia: Nyomokban egyéb DIÓFÉLÉKET is tartalmazhat.
Elkészítés és felhasználás
Tippek: - Torta bevonásához gyúrjuk át a masszát, fedjük le fóliával, így nyújtsuk kb. 5 mm vastagságú lappá. - Ételszínezék hozzáadásával tetszőlegesen színezhetjük a natúr marcipánmasszát. - Süthető marcipánmassza, mely felhasználható sütemények töltelékeként vagy tészták ízesítésére. 1 tasak Dr. Oetker Marcipánmassza kb. 18 cm átmérőjű torta bevonására elegendő.
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!
(30) 637 7582
info.elelmiszerrendeles@gmail.com
Gyöngyös, Kenyérgyár u. 5.