A Dr. Oetker Expressz Élesztővel egyszerűen készíthetünk édes és sós kelt tésztákat. Az élesztőt nem kell felfuttatni, a kelt tésztát nem kell hosszasan keleszteni, csupán a formázott tésztát 15 percig pihenni hagyni.
Térfogatnövelő szerek (glükono-delta-lakton (E 575), nátrium-karbonátok (E 500)), 15% szárított sütőélesztő, Kukoricakeményítő, Csomósodást gátló anyag (kalcium-foszfátok (E 341)), Emulgeálószer (szorbitan-monosztearát (E 491))
Felfuttatás és kelesztés nélkül Édes és sós kelt tésztához Receptjavaslat: kemencés pogácsa
A tasak tartalma 375 g liszt felhasználásához ajánlott. Elkészítés: 1. A tasak tartalmát a liszttel jól elkeverjük. 2. Hozzáadjuk a receptben megadott valamennyi hozzávalót (a folyadékot javasolt langyosan hozzáadni), és konyhai robotgéppel (dagasztó spirál) sima tésztává dagasztjuk. A tésztát nem szükséges keleszteni. 3. A tésztát a recept alapján elkészítjük. A formázott tésztát 15 percig pihentetjük, majd a süteményt megsütjük.
Száraz, hűvös helyen tartandó!
(30) 637 7582
info.elelmiszerrendeles@gmail.com
Gyöngyös, Kenyérgyár u. 5.