Összetevők
Cukor Glükózszirup Zsírszegény kakaópor Módosított keményítők 8,9% csokoládépor (cukor, kakaómassza, zsírszegény kakaópor, természetes aroma) Étkezési só
Allergia: Tartalmazhat: GLUTÉN, TOJÁST, TEJ, DIÓFÉLÉK.
Elkészítés és felhasználás
Hozzávalók: Dr. Oetker Choco-Choco Forró csokoládé italpor Ha sűrűn szereted: 125 ml tej / Ha hígabban szereted: 150 ml tej 1. A kimért hideg tejet egy bögrébe öntjük és mikrohullámú sütőben 800 W-on kb. 1 perc 30 másodperc alatt felforrósítjuk (de ne forrjon). 2. A felmelegített tejet átkeverjük, hozzáadjuk a tasak tartalmát, és teáskanállal alaposan elkeverjük (legalább fél percig). 3. A krémesen sűrű állag eléréséig időnként megkeverjük. Figyeljünk a tej mennyiségére és a hőfokra!
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!
(30) 637 7582
info.elelmiszerrendeles@gmail.com
Gyöngyös, Kenyérgyár u. 5.