Összetevők
Módosított burgonya keményítő, Szárított zöldségek (sárgarépa, paszternák, vöröshagyma, fokhagyma), Dextróz, Őrölt mustármag, Ízfokozó (nátrium-glutamát), Ecetpor (maltodextrinnel), Étkezési só, Természetes zöldség aroma*, Fűszerek, Étkezési sav (citromsav), Színezék (karamell), Füstölt sonka aroma, Fűszer kivonat, Hidrogénezett növényi zsír.
*zellert tartalmaz
Elkészítés és felhasználás
Felhasználási javaslat:
40 dkg marha, vagy egyéb húst csíkokra vágunk, és 3 evőkanál olajon, 2 kávéskanál sóval (kb. 6 g) megpirítunk, majd puhára főzzük. Hozzáadunk 2 kávéskanál mustárt, 2 evőkanál tejfölt és elkeverjük. Végül hozzáöntünk 4 dl hideg vizet és a mártásport.
Ezt követően 10-15 percig főzzük, hogy az ízek összeérjenek.
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!
|