Összetevők
Szárított zöldségek (paradicsompor, vöröshagyma, fokhagyma, zellerlevél), Kristálycukor, Módosított burgonyakeményítő, Ízfokozó (nátrium-glutamát), Konyhasó, Fűszerek, Dextróz, Füstölt sonka aroma, Csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid), Gombakivonat.
Elkészítés és felhasználás
Felhasználási javaslat:
2 evőkanál olajon pirítson meg 10 dkg gombát és 10 dkg sonkát. Öntsön hozzá 3 dl hideg vizet, a tasak tartalmát és 1-2 csapott mokkáskanál (kb. 4 g) konyhasót, majd jól keverje össze.
Közepes lángon, gyakori keverés mellett forrástól számított 5 percig főzze.
Tésztával és reszelt sajttal tálalja.
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!
|