Leírás
Összetevők
Kristálycukor, Szárított zöldségek (paradicsompor, vöröshagyma, fokhagyma, petrezselyemlevél), Módosított burgonyakeményítő, Ízfokozó (nátrium-glutamát), Étkezési só, Fűszerek (édes fűszerpaprika, feketebors, rozmaring, zellermag, oregano, bazsalikom), Természetes aroma, Étkezési sav (citromsav teljes mértékben hidrogénezett pálmaolajjal), Csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid).
Allergia: Nyomokban mustárt és tejszármazékot tartalmazhat.
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!
Receptek
Hozzávalók:
1 tasak Csoda Konyha Lasagne mártás alappor, 9 db lasagne lap, 2 db 70 g-os sűrített paradicsomkonzerv, 30 dkg darált hús, 5-10 dkg reszelt sajt, 1 tasak Csoda Konyha Besamel jellegű mártáspor (elhagyható), 3 evőkanál olaj
Felhasználási javaslat:
A húst az olajon 1 kávéskanál (3 g) sóval pirítsuk meg. Mikor a hús megpirult, adjuk hozzá a sűrített paradicsom konzervet és 7 dl hideg vizet. A mártást főzzük 5 percig. Egy tepsi (22 x 30 cm) alján oszlassuk el a mártás negyedét, majd tegyünk rá 3 lasagne lapot. Erre kerül a besamel jellegű mártás, majd a szósz. Ismételjük meg háromszor, majd a tetejét szórjuk meg reszelt sajttal. Alufóliával fedjük le és előmelegített sütőben süssük 30 percig, majd a fóliát levéve süssük készre.