Összetevők
Szárított zöldségek (paradicsompor, vöröshagyma, fokhagyma, petrezselyemlevél), Kristálycukor, Módosított burgonyakeményítő, Fűszerek (chili paprika, édes fűszerpaprika, oregano, bazsalikom), Ízfokozó (nátrium-glutamát), Étkezési só, Természetes aroma, Csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid).
Allergia: Nyomokban zellert, mustárt és tejszármazékot tartalmazhat.
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!
Receptek
Felhasználási javaslat:
20 dkg kisebb kockára vágott csirkehúst és 5 dkg apróra vágott lángolt kolbászt pirítsunk meg 3 evőkanál olajon. Ezután adjunk hozzá 3 dl vizet és a tasak tartalmát. Jól keverjük össze, és főzzük néhány percig a mártást. Tésztával tálaljuk.
|