Összetevők
Bőrös makrélafilé (Makréla/Scomber scombrus, tengerből halászott, FAO 27 zónában, Atlanti-óceán északkeleti része, halászeszköz: vonóhálók, hőkezelés utáni átlagos haltartalom 52%)
Paradicsom szósz (hőkezelés utáni átlagos tartalom 48%): ivóvíz, paradicsom püré, cukor, repceolaj, módosított keményítő, só, szárított vöröshagyma, sűrítőanyagok: guargumi, xantángumi, fűszerkivonat (zeller, bors, petrezselyem, chili, paprika), savanyúságot szabályozó anyagok: ecetsav
Allergia: A termék nyomokban tartalmazhat mustárt, glutént, tejet, szóját, tojást.
Tárolás
Tárolás: +5 és +25°C között, napfénytől védett, száraz hűvös helyen. A termék felbontás után azonnal fogyasztandó.
Tápanyagok
|
100 g termékben |
%* (100 g) |
Energia
|
748 kJ/180 kcal
|
9%
|
Zsír
|
12 g
|
17%
|
amelyből telített zsírsavak
|
3,1 g
|
16%
|
Szénhidrát
|
4,9 g
|
2%
|
amelyből cukor
|
4,7 g
|
5%
|
Fehérje
|
13 g
|
26%
|
Só
|
1,1 g
|
18%
|
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal).
|
|